Om oss

Schaktfritt Ledningsbyggande

Behöver du hjälp med någon form av kanalisation? Vi utför resurseffektivt schaktfritt ledningsbyggande när du behöver byta ut eller bygga nya ledningar.

Vi använder oss av metoder som vibrationsfri rörspräckning, styrd borrning, rörtryckning och hammarborrning. Vårt företag är lokaliserat i Mellansverige med utgångspunkt från Vagnhärad och Linköping. Men vi arbetar över hela Sverige.

Kontakta oss för hjälp med schaktfritt ledningsbyggande - det är snabbare, effektivare och med mindre påverkan på omgivningen.

BCT  AB är ett entreprenadföretag specialiserat på nyläggning av ledningar och utbyte av befintliga ledningar med schaktfria metoder.

Vi utför vibrationsfri rörspräckning, styrd borrning och rörtryckning. Vi har varit verksamma sedan 2005 med stor erfarenhet i både stora och små projekt inom styrd borrning, At-borrning och Burstning/rörspräckning.

Med åtskilliga tusen meter borrade och burstade/utbytta ledningar så har vi kunskapen och erfarenheten att hjälpa våra kunder att hitta rätt metod och lösa ett smidigt genomförande.

Vi arbetar alltid i ett nära samarbete med planering och genomförande av projekt för att hitta de bästa och smidigaste lösningar för varje aktuellt objekt.

Våra metoder har en efterfrågan både i tätort och landsbygd och vi arbetar över hela Sverige.